Facebook Pixel

Kompostiastia

21,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Hillityn valkoinen kompostiastia, jonka tilavuus on 3,3 l ja halkaisija 20 cm. Peltisessä kompostiastiassa on kansi ja sisällä muoviämpäri. Kompostiastian kylkeen on kirjoitettu isoin kirjaimin bio sekä sen alapuolelle pienemmällä tekstillä sana jäte kolmella eri kielellä. Astia tulee pestä käsin ja kuivata huolellisesti. Mainio kierrätysastia kotiin tai mökille. Hillityn valkoinen kompostiastia, jonka tilavuus on 3,3 l ja halkaisija 20 cm. Peltisessä kompostiastiassa on kansi ja sisällä muoviämpäri. Kompostiastian kylkeen on kirjoitettu isoin kirjaimin bio sekä sen alapuolelle pienemmällä tekstillä sana jäte kolmella eri kielellä. Astia tulee pestä käsin ja kuivata huolellisesti. Mainio kierrätysastia kotiin tai mökille.

Kompostoiminen tarkoittaa biojätteen hajoamista ravinteiksi. On ympäristöystävällistä kompostoida myös kotona kaikki mahdolliset roskat, jotta kaatopaikkajätettä ja sitä kautta erilaisia päästöjä syntyisi mahdollisimman vähän. Kompostointi on ekologinen valinta! Kodeissa voi kompostoida ruuan mm. ruuan tähteitä, pilaantuneita ruokia, hedelmien ja vihannesten kuoria ja paljon muuta. Keräämällä nämä sisällä jo erilliseen kompostiastiaan ja viemällä ne ulos suljettavaan, muoviseen kompostoriin, tekee samalla ekologisen valinnan ja ympäristöystävällisen teon – ja samalla vähentää roskiksiin vietävän jätteen määrää.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero63017360
VäriValkoinen
MateriaaliPelti, muovi
PesuohjeKäsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat20 x 25 x 20 cm
Paino0,65 kg
EAN-koodi6416550218262

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>