Facebook Pixel

Super Dad-termosmuki 3,9 dl

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Riemastuttavan värikäs termosmuki, jonka vetoisuus on 3,9 dl. Termosmukissa on tiivis korkki korkki, ja sen kyljissä on hauskat super-dad -kuvat teksteineen. Täydellinen lahja omalle super-isälle, joka ei läheskään aina ehdi istahtaa rauhassa kahville, vaan nauttii sen kiirehtiessään jonnekin.

Super-isät leikkivät, rakentavat legoilla, käyvät puistossa ja opettavat pyöräilemään. Super-isät ovat läsnä ja kuitenkin ehtivät hoitaa myös kaikki aikuistentyötkin. Isillä on kuitenkin harvoin aikaa vetää henkeä ja rauhoittua. Muista nyt omaa super-isää kätevällä lahjalla, pienellä eleellä, joka on mukana hänen päivissään ja helpottaa kahvi- ja teehetkien viettoa: ajatuksella valittu ja annettu oma termosmuki.

Laadukas teräksinen termosmuki on kuvitettu värikkäästi, ja siinä on tiivis korkki. Mukiin voi laittaa joko kylmiä tai kuumia juomia: se pitää juoman kylmänä 7 h ja kuumana muutaman tunnin.

Muista oman elämän supersankaria: super-isää!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero50051755
MateriaaliRuostumaton teräs, muovi (PS), silikoni
Vetoisuus3,9 dl
PesuohjeKäsinpesu suositeltavaa
Mitat9 x 12 x 9 cm
Paino0,225 kg
EAN-koodi6416550225710

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>