Facebook Pixel

Tools-termosmuki 3,9 dl

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kauniin sininen termosmuki, jonka vetoisuus on 3,9 dl. Termosmukissa on tiivis korkki korkki, ja sen sinisellä pohjalla on valkoisella piirrettyjä työkaluja. Täydellinen lahja omalle isälle, joka ei läheskään aina ehdi istahtaa rauhassa kahville, vaan nauttii sen kiirehtiessään jonnekin.

Isät leikkivät, rakentavat legoilla, opettavat nikkaroimaan ja käyttämään työkaluja. He ovat läsnä ja kuitenkin ehtivät hoitaa myös kaikki aikuistentyötkin. Isillä on kuitenkin harvoin aikaa vetää henkeä ja rauhoittua. Muista nyt omaa isää kätevällä lahjalla, pienellä eleellä, joka on mukana hänen päivissään ja helpottaa kahvi- ja teehetkien viettoa: ajatuksella valittu ja annettu oma termosmuki.

Laadukas teräksinen termosmuki on kuvitettu työkaluilla, ja siinä on tiivis korkki. Mukiin voi laittaa joko kylmiä tai kuumia juomia: se pitää juoman kylmänä 7 h ja kuumana muutaman tunnin.

Muista oman elämän sankaria: maailman parasta isää!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero50051756
MateriaaliRuostumaton teräs, muovi (PS), silikoni
Vetoisuus3,9 dl
PesuohjeKäsinpesu suositeltavaa
Mitat9 x 12 x 9 cm
Paino0,225 kg
EAN-koodi6416550225727

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>