0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peliko Amoeba Peliko Amoeba
  • Peliko Amoeba Peliko Amoeba
  • Peliko Amoeba Peliko Amoeba
  • Peliko Amoeba Peliko Amoeba
  • Peliko Amoeba Peliko Amoeba
  • Peliko Amoeba Peliko Amoeba

PelikoAmoeba

Kuvaus

Amoeba on hauska mikroskooppisen tason laattojenasettelupeli. Pelin tavoite on kerätä eniten pisteitä muodostamalla mahdollisimman moniosaisia ameboja. Pelaajat kasvattavat ameboja ja voivat vallata itselleen muiden kasvattamia valmiita ameboja. Voittaja on se, jonka tumien ympärillä on eniten ameebaa. Hauska peli, jossa nokkeluus ja hyvä tuuri yhdistyvät kutkuttavalla tavalla.

Saatavuus: Heti

21,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Amoeba on valloittava laattapeli, jossa laattoja asettelemalla muodostetaan sekä kasvatetaan mahdollisimman suuria ja moniosaisia ameboja. Pelaajat voivat myös vallata itselleen muiden ameboja. Tarvitset siis tuuria ja taitoa voittaaksesi tämän pelin – oikeanlainen laattojen asettelu voi muuttaa hetkessä koko pelin suunnan!

Peli sisältää 84 amebalaattaa, nopan sekä tumia, joiden ympärille ameboja ryhdytään kasvattamaan. Alussa kaikki amebalaatat asetetaan kuvapuoli alaspäin, kootaan nostopinoiksi ja jokainen pelaaja ottaa itselleen kolme amebalaattaa. Jokainen pelaaja valitsee vielä itselleen tuman värin ja ottaa 10 valitsemanväristä tumaa. Nuorin pelaaja saa aloittaa ja pelaajat heittävät vuorollaan noppaa, pelaten sitten nopan silmäluvun osoittaman määrän laattoja. Yhdistele, kasvata, valtaa omalla vuorollasi! Peli päättyy, kun kaikki laatat on pelattu tai kun yhdelläkään pelaajista ei ole tumia jäljellä. Tämän jälkeen pelaajat laskevat pisteet ja suurimman pistesaaliin kerännyt pelaaja voittaa. Onnea matkaan!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 10+
Pelinkesto 20 min
Pelaajien määrä 2-4
Mitat 27 x 19 x 4,5 cm
Paino 540 g
Tuotenumero 40861840
EAN-koodi 6416550861840

Yhteensopivia tuotteita: