Facebook Pixel

Amoeba

21,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Amoeba on hauska mikroskooppisen tason laattojenasettelupeli, jossa kasvatetaan ameboja. Pelin tavoite on kerätä eniten pisteitä muodostamalla mahdollisimman moniosaisia ameboja. Pelaajat kasvattavat ameboja ja voivat vallata itselleen muiden kasvattamia valmiita ameboja. Voittaja on se, jonka tumien ympärillä on eniten ameebaa. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-4 pelaajaa. Peli kestää n. 20 min ja se sopii kaikille yli 10-vuotiaille. Hauska peli, jossa nokkeluus ja hyvä tuuri yhdistyvät kutkuttavalla tavalla.

Amoeba on valloittava laattapeli, jossa laattoja asettelemalla muodostetaan sekä kasvatetaan mahdollisimman suuria ja moniosaisia ameboja. Pelaajat voivat myös vallata itselleen muiden ameboja. Tarvitset siis tuuria ja taitoa voittaaksesi tämän pelin – oikeanlainen laattojen asettelu voi muuttaa hetkessä koko pelin suunnan!

Peli sisältää 84 amebalaattaa, nopan sekä tumia, joiden ympärille ameboja ryhdytään kasvattamaan. Alussa kaikki amebalaatat asetetaan kuvapuoli alaspäin, kootaan nostopinoiksi ja jokainen pelaaja ottaa itselleen kolme amebalaattaa. Jokainen pelaaja valitsee vielä itselleen tuman värin ja ottaa 10 valitsemanväristä tumaa. Nuorin pelaaja saa aloittaa ja pelaajat heittävät vuorollaan noppaa, pelaten sitten nopan silmäluvun osoittaman määrän laattoja. Yhdistele, kasvata, valtaa omalla vuorollasi! Peli päättyy, kun kaikki laatat on pelattu tai kun yhdelläkään pelaajista ei ole tumia jäljellä. Tämän jälkeen pelaajat laskevat pisteet ja suurimman pistesaaliin kerännyt pelaaja voittaa. Onnea matkaan!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861840
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto20 min
Ikäsuositus10+
KieliFI,SE,NO,DK
Mitat27 x 19 x 4,5 cm
Paino0,54 kg
EAN-koodi6416550861840

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO