Facebook Pixel

Bananagrams FI

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Hauska sanapeli, johon tarvitaan vain kirjainlaatat, nokkela mieli ja nopeutta. Pelaajien tarvitsee muodostaa hyväksyttäviä sanoja omaan sanaristikkoonsa, kunnes pöydän kaikki kirjainlaatat on käytetty. Nopein ja nokkelin voittaa. Peliä voi pelata monella tavalla, kaikki säännöt löytyvät ohjeista. Peliä voi pelata samanaikaisesti 1-8 pelaajaa. Peli kestää n. 25 min ja se sopii kaikille yli 7-vuotiaille. Uusi peli viihdyttää kaikenikäisiä, on näppärän kokoinen ja sopii myös lahjaksi.

Sanapelien parhaimmistoa! Bananagramsissa kaikki pelaajat tekevät omaa sanaristikkoa samanaikaisesti, eikä omaa vuoroa tarvitse odottaa. Ensin jokainen pelaaja ottaa määrätyn määrän kirjainnappuloita, jonka jälkeen kaikki pelaajat saavat kääntää kirjaimet oikein päin ja ryhtyä yhtä aikaa muodostamaan sanoja: pystyyn, vaakaan – ristikkäin. Kun ensimmäinen pelaaja saa käytettyä kaikki kirjaimet, jokainen pelaaja ottaa yhden uuden kirjainlaatan lisää. Peliä jatketaan niin kauan, kunnes kaikki kirjaimet on loppu ja joku pelaajista on saanut käytettyä kaikki omat kirjaimensa sanaristikkoonsa, hyväksyttävästi. Pelaajilla on myös oikeus milloin tahansa pelin aikana laittaa yksi oma kirjain takaisin pöytään ja ottaa samalla kolme uutta kirjainta itselleen. Peliin tarvitaan vain 144 kirjainlaattaa, ei kynää, paperia tai pelilautaa. Peli tulee hauskassa vetoketjullisessa banaanin muotoisessa pussukassa. Yksinkertaista, koukuttavaa ja vauhdikkaan hauskaa. Bananagrams valloittaa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861697
Pelaajien määrä1–8
Pelin kesto25 min
Ikäsuositus7+
KieliFI
Mitat25 x 5 x 9 cm
Paino0,4 kg
EAN-koodi6416550861697

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO