Facebook Pixel

Höpönlöpön-pelikortit

5,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Koko perheen iloinen korttileikki, joka sopii yli 8-vuotiaille. Korttipelin kesto on n. 20 minuuttia, ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2 pelaajaa. Korteissa on kaikki vastaukset valmiina mitä hassumpiin kysymyksiin, ja kun kysymykset yhdistetään vastauksiin, on naurussa pitelemistä. Tai miksi pidellä – tämän pitäisikin olla hauskaa!

Todella hassuja kysymyksiä ja vielä hassumpia vastauksia. Höpön Löpön on koko perheen iloinen korttileikki. Korttileikkiin voi osallistua kaksi henkilöä tai kaksi joukkuetta. Leikki etenee siten, että toinen osapuoli nostaa kysymyskortin ja toinen vastauskortin. Nostettuaan korttinsa lukee kysyjä ensin kortin kysymyksen ääneen ja vastaaja vastaa kysymykseen lukemalla korttinsa vastauksen ääneen. Kysymykset ja vastaukset tulevat sattumanvaraisessa järjestyksessä, eikä niillä välttämättä ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä. Pelaamiseen vaaditaan ripaus huumoria ja iloista mieltä.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40856095
Pelaajien määrä2-
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus8+
Mitat9,5 x 14,5 x 2,5 cm
Paino0,125 kg
EAN-koodi6416844856095

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO