Facebook Pixel

Mandamina

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Hiljaisuutta, keskittymistä ja yhteistyötä vaativa strategiapeli, jonka tavoitteena on järjestää kuulat väreittäin mahdollisimman vähin siirroin. Peli pelataan hiljaisuudessa, ilman että voi kertoa tai viestittää pelikaverille omaa strategiaansa. Kaikilla pelaajilla on yksi yhteinen päämäärä. Peliä voi pelata samanaikaisesti 1–4 pelaajaa, ja sen ikäsuositus on 8+. Pelin kesto on n. 10 min. Pakkauksessa on säännöt suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja englanniksi.

Täysin hiljainen peli on erityinen. Pelin alussa laudalla on sattumanvaraisesti asetettuja puukuulia, joita järjestetään väreittäin mahdollisimman vähin siirroin. Pelissä tavoitellaan järjestystä, mutta sanomatta sanaakaan tai viestimättä mitenkään pelikavereiden kanssa. Yhteinen tavoite, mutta muiden pelikavereiden lähestymistapoja tietämättä. Onnea matkaan!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862540
MateriaaliPahvi, paperi, puu (schima superba)
Pelaajien määrä1-4
Pelin kesto10 min
Ikäsuositus8+
KieliFI,SV,NO,DA,EN,GE,FR
VaroituksetPieniä osia. Tukehtumisvaara.
Mitat20 x 20 x 5,5 cm
Paino0,307 kg
EAN-koodi6416550862540
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO