Facebook Pixel

Q Me Up

23,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Erittäin viihdyttävä musiikkipeli nuorille ja aikuisille, vaikka koko perheelle tai ystäville. Peliä pelataan 4 kierrosta, joiden aikana kukin pelaaja valitsee annetun aiheen mukaisen oman biisin ja soittaa sen vuorotellen. Jokaisen kierroksen kaikki biisit arvostellaan, ja pelin voittaa kovin pistemagneetti. Mainio peli illanviettoon, etkoille, synttäreille tai vaikka matkalle! Peliä voi pelata samanaikaisesti 3-6 pelaajaa tai joukkuetta, ja sen ikäsuositus on 14+. Pelin kesto on n. 45 min.

Pelin neljän kierroksen aikana kukin pelaaja luo oman diskografiansa, joiden avulla määritellään joukon paras tuottaja tai osuvin musiikkimaku. Kortti antaa aiheen, johon kukin pelaaja vuorollaan valitsee mielestään sopivimman musiikkikappaleen. Valitut biisit soitetaan vuorotellen. Musiikin soidessa muut pelaajat antavat biisille neljästä levypalkinnosta sopivimman – Platinalevy, Kultalevy, Hopealevy tai Kulttiklassikko. Kunkin levyn voi antaa vain kerran kierroksen aikana. Lopuksi levyjen antamat pisteet lasketaan yhteen, ja kovin pistemagneetti voittaa pelin – paitsi jos salakavala Kulttituottaja jyrää ohi valtavirran. Kierroksen tai illan biiseistä voi luoda soittolistan, jota sopii kuunnella myös seuraavissa illanistujaisissa.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862557
MateriaaliPahvi, paperi
Pelaajien määrä3-6
Pelin kesto45 min
Ikäsuositus14+
KieliFI
Mitat11,5 x 17 x 5,5 cm
Paino0,456 kg
EAN-koodi6416550862557

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO