Facebook Pixel

Palapeli 1000 palaa Vernazza

14,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Hurmaava palapeli, jossa on 1000 palaa. Palapelin kuvassa on värikäs Vernazzan kaupunki kuvattuna auringonlaskun aikaan. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyspahvista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 68 x 48 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Vernazza sijaitsee Italiassa, Rivieran rannikolla. Vernazza on yksi viidestä kylästä, jotka muodostavat Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvan Cinque Terren alueen. Cinque Terreen kuuluvat kylät ovat Riomaggiore, Manorala, Corniglia, Vernazza sekä Monterosso al Mare. Vernazzassan talot on rakennettu tiiviisti ja ne muodostavat viehättävän värikkään kokonaisuuden, joka on levittäytynyt meren rannalle ja edelleen ylös kukkulan rinteille. Näkymä vuorelta alas Vernazzaan on henkeäsalpaavan kaunis: kylä näkyy hurmaavana väriläiskänä meren rannalla, vuoren sylissä. Auringonlaskun aikaan talojen väritys hehkuu kuin meren ja taivaan sävyjä toistaen.

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus. Sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta hieman varttuneemmalle ja kokeneemmallekin palapelin kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870491-009
Materiaalikierrätyspahvi
Palojen määrä1000
KieliFI,SE,NO,DK,EN
Mitatpkt./förp./box 27 x 27 x 5,5 cm
Paino0,635 kg
EAN-koodi6416550870866

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO