Facebook Pixel

Palapeli 54 palaa Pörriäiset

6,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Kesäinen 54-palainen palapeli, jonka kuvassa on kukkia ja pörriäisiä. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 6 x 6 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 42 x 30 cm. Rauhallisiin hetkiin palapelin äärellä, yksin tai lapsen seurassa. Valmiin palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

On ihastuttavan kirkas kesä päivä. Ruohonjuuritasolla näkyy paljon erilaisia kukkia, kasveja ja ötököitä. Pörriäiset ovat lehahtaneet suurten voikukkien päälle, ja erilaiset toukat kiipeilevät kasvien varsilla ja kukinnoilla. Mahtaakohan etana ennustaa sadetta vai poutapäivää?

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Suomessa valmistetuissa Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870323-014
MateriaaliKierrätyskartonki, paperi
Palojen määrä54
Mitat16 x 22 x 4,5 cm
Paino0,266 kg
EAN-koodi6416550870637

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO