Facebook Pixel

Palapeli 54 palaa Yksisarviset

6,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Taianomainen 54-palainen palapeli, jonka kuvassa on yksisarvisia ja satulinnoja. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 6 x 6 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 42 x 30 cm. Rauhallisiin hetkiin palapelin äärellä, yksin tai lapsen seurassa. Valmiin palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Satumaailmassa kaikki on mahdollista. Taivaalla on ihana sateenkaari, väreissä hehkuva tähdenlento ja onko tuo pilvi, joka parhaillaan nukkuu? Yksisarviset nauttivat elämästä hymyssä suin, ja näyttävät niin taianomaisen ihanilta. Kukakohan mahtaa asustaa taustalla näkyvissä linnoissa? Voi kun pääsisi kuulemaan tämän tarinan!

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Suomessa valmistetuissa Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870323-015
MateriaaliKierrätyskartonki, paperi
Palojen määrä54
Mitat16 x 22 x 4,5 cm
Paino0,266 kg
EAN-koodi6416550870644

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO