Facebook Pixel

Palapeli 99 palaa Koralliriutta

7,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Mielenkiintoinen 99-palainen palapeli, jonka kuvassa on värikkäitä koralleja ja trooppisia kaloja. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 6 x 4 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen koko on valmiiksi koottuna on 48 x 34 cm.

Vedenalainen maailma on huikaisevan kaunis. Pohjassa polveilevat muoto, värikkäät kasvit sekä silmiähivelevän upeat korallit tarjoavat upean näkymän. Värikkäät, toinen toistaan hienommat trooppiset kalat uiskentelevat kaikessa rauhassa, omasta maailmastaan nauttien. Voi kun tämän maiseman pääsisi näkemään itsekin!

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Suomessa valmistetuissa Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870385-011
MateriaaliKierrätyskartonki, paperi
Palojen määrä99
Mitat25 x 18 x 3 cm
Paino0,25 kg
EAN-koodi6416550870705

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO