Facebook Pixel

Pentago

21,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Pentago on nopea, haastava ja hauska taktiikkapeli, joka on helppo oppia. Pelin ideana on saada ensimmäisenä viisi omanväristä kuulaa riviin. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2 pelaajaa. Peli kestää n. 15 min ja se sopii kaikille yli 8-vuotiaille.

Pentago on taktiikkapeli kahdelle pelaajalle. Voittaja on se, joka saa ensimmäisenä viisi omanväristä kuulaa riviin. Ei pidä kuitenkaan luulla, että voitto tulee helpolla. Jokaisen asetetun kuulan jälkeen pitää kääntää yhtä pelilaudan neljästä levystä, ja jälleen lauta näyttää erilaiselta. Kun pelikenttä muuttuu jatkuvasti, on viiden kuulan riviin saaminen vaikeampaa kuin aavistitkaan. PENTAGO™ Mechanic With Lid on helposti opittava taktiikkapeli kahdelle pelaajalle ja on taattua PENTAGO™ -laatua. Alkuperäinen PENTAGO™ on ruotsalaisen Tomas Flodénin keksimä lukemattomia pelipalkintoja ympäri maailman voittanut menestyspeli.

Pelilauta on pohjastaan valkoinen ja käännettävät osat ovat punaiset. Kuulien värit ovat valkoinen ja musta. Pelin ohjeet on suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi, hollanniksi, italiaksi, espanjaksi, portugaliksi, puolaksi, unkariksi, tsekiksi, slovakiaksi, venäjäksi, hepreaksi, koreaksi, japaniksi, kiinaksi ja arabiaksi.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero41017081
Pelaajien määrä2
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus8+
KieliFI,SV,NO,DA,EN,DE,FR,NL,IT,ES,PT,PL,HU,CZ,SK,RU,KR,JP,CN,AR
Mitat25 x 25 x 6 cm
Paino0,76 kg
EAN-koodi7350023020510

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO