Facebook Pixel

Pentago Wave

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Pentago on nopea, haastava ja hauska taktiikkapeli, joka on helppo oppia. Pelin ideana on saada ensimmäisenä viisi omanväristä kuulaa riviin. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2 pelaajaa. Peli kestää n. 15 min ja se sopii kaikille yli 8-vuotiaille.

Pentago on taktiikkapeli kahdelle pelaajalle. Voittaja on se, joka saa ensimmäisenä viisi omanväristä kuulaa riviin. Ei pidä kuitenkaan luulla, että voitto tulee helpolla. Jokaisen asetetun kuulan jälkeen pitää kääntää yhtä pelilaudan neljästä levystä, ja jälleen lauta näyttää erilaiselta. Kun pelikenttä muuttuu jatkuvasti, on viiden kuulan riviin saaminen vaikeampaa kuin aavistitkaan. PENTAGO™ Mechanic With Lid on helposti opittava taktiikkapeli kahdelle pelaajalle ja on taattua PENTAGO™ -laatua. Alkuperäinen PENTAGO™ on ruotsalaisen Tomas Flodénin keksimä lukemattomia pelipalkintoja ympäri maailman voittanut menestyspeli.

Wave-versio on pakattu kangaspintaiseen kirjamaiseen koteloon ja sen pelilaudan toteutustapa poikkeaa hieman alkuperäisestä: Wave-pelilaudan hieman aaltoilevaksi muotoiltu pohja on läpinäkyvää muovia ja Pentagolle tunnusomaista pelilaudan levyn kääntöä tehtäessä levy nousee miellyttävästi hieman ylöspäin. Wave-version pelimerkit eivät ole pyöreitä kuulia, vaan punaisina ja keltaisina hohtavia litteitä pyöreitä laattoja, jotka pysyvät kätevästi matkassa vaahtomuovialustoihinsa aseteltuina.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero41017200
MateriaaliMuovi
Pelaajien määrä2
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus8+
Mitat20,5 x 21 x 4 cm
Paino0,522 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO