Facebook Pixel

Pop-a-tops Kuppikakut

14,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Nopea ja hauska hahmottamispeli, joka on suloisen vaaleanpunainen ja ihanasti kuvioitu. Pelissä valitaan ensin jokaiselle oma kakkupohja, asetetaan pahvilaatat pöydälle kuvapuoli alaspäin ja painetaan vuorotellen Pop-A-Tops -kantta, jolloin nopat pyörähtävät. Pelaajien tulee etsiä noppiin sopiva kuppikakun osa pöydällä olevista korteista. Pelin voittaa se, joka on koonnut ensimmäisenä kuppikakun. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2+ pelaajaa. Peli kestää n. 5 min ja se sopii yli 6-vuotiaille.

Pelin tavoitteena on koota ensimmäisenä kuppikakku, joka koostuu kakkupohjasta, kakusta, kuorrutteesta ja kirsikasta. Ensin kaikki kortit asetetaan pöydälle kuvapuoli alaspäin Pop-A-Top -purkin ympärille. Nuorin pelaaja aloittaa pelin. Jokainen pelaaja painaa vuorollaan pelin kantta, jonka jälkeen kaikki pelaajat katsovat noppia ja yrittävät löytää mahdollisimman nopeasti juuri oikean kortin, jossa yhdistyy molempien noppien osoittamat asiat (muoto ja väri). Jos pelaaja nostaa väärän kortin, hän asettaa sen takaisin pöydälle kuvapuoli alaspäin. Kaikki pelaajat saavat jatkaa etsimistä, kunnes oikea kortti on löytynyt. Pelaaja, joka löytää oikean kortin, voittaa kierroksen ja saa pitää löytämänsä kortin. Varo kuitenkin vaihda tai varasta -symbolia, jolloin voit napata nopan 1 näyttämän laatan valitsemaltasi pelaajalta. Peli jatkuu, kunnes joku pelaajista on koonnut yhden kuppikakun valmiiksi.

Monipuolinen peli on pienikokoinen, helppo säilyttää ja erittäin hauska!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862403
Materiaalimuovi, pelti, paperi, kartonki
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto10 min
Ikäsuositus6+
KieliFI,SE
Mitatpkt./förp. 12 x 12 x 10 cm
Paino0,158 kg
EAN-koodi6416550862403

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO