Facebook Pixel

Pop-a-tops Marsilaiset

14,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Nopea ja hauska hahmottamispeli, joka on veikeästi avaruusaluksen muotoinen. Pelissä painetaan vuorotellen avaruusaluksen kantta, jolloin nopat pyörähtävät. Pelaajien tulee etsiä noppiin sopiva marsilainen pöydällä olevista korteista. Nopein löytäjä voittaa kierroksen. Pelitapaa ja sääntöjä voi muunnella helpommaksi tai vaikeammaksi. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-4 pelaajaa. Peli kestää n. 10 min ja se sopii yli 6-vuotiaille.

Pelin tavoitteena on yhdistää ja kerätä eniten marsilainen-kortteja. Ensin kaikki kortit asetetaan pöydälle kuvapuoli ylöspäin Pop-A-Top -purkin ympärille. Nuorin pelaaja aloittaa pelin. Jokainen pelaaja painaa vuorollaan pelin kantta, jonka jälkeen kaikki pelaajat katsovat kolmea noppaa ja yrittävät löytää mahdollisimman nopeasti juuri oikean kortin, jossa yhdistyy noppien osoittamat asiat. Jos pelaaja nostaa väärän kortin, hän asettaa sen takaisin pöydälle. Kaikki pelaajat saavat jatkaa etsimistä, kunnes oikea kortti on löytynyt. Pelaaja, joka löytää oikean kortin, voittaa kierroksen ja saa pitää löytämänsä kortin.Peli jatkuu, kunnes lasketaan kerätyt kortit. Eniten oikeita yhdistelmiä löytänyt pelaaja voittaa pelin.

Peliä voi pelata myös nopeampana versiona, jolloin pelaajat voivat etukäteen päättää tietyn pistemäärän, johon asti peliä pelataan. Toinen vaihtoehto on pelata peliä edistyneempänä muistipelinä, jolloin kierroksella kortin voittanut pelaaja asettaakin korttinsa kuvapuoli alaspäin eteensä. Jos kyseinen yhdistelmä tulee uudelleen, Pop-A-Top kantta painanut pelaaja voi muistella, kenellä on kyseinen kortti ja varastaa kortin itselleen - jos muistaa vielä myös sen sijainninkin!

Monipuolinen peli on pienikokoinen, helppo säilyttää ja erittäin hauska!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862397
MateriaaliMuovi, pelti, paperi, kartonki
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto10 min
Ikäsuositus6+
KieliFI,SE
Mitatpkt./förp. 12 x 12 x 10 cm
Paino0,138 kg
EAN-koodi6416550862397

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO