0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -kangasessu L Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -kangasessu L
  • Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -kangasessu L Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -kangasessu L

Peppi PitkätossuPeppi leipoo -kangasessu L

Kuvaus

Aurinkoisen keltainen puuvillainen kangasessu aikuiselle. Esiliinan kuosissa on riemukas Peppi-kuvitus. Iloa, riemua ja peppimäistä asennetta keittiöön!

Saatavuus: Heti

19,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Peppi Pitkätossu on Astrid Lindgrenin luoma ihastuttava, rasavilli hahmo, joka asustaa Huvikummussa. Nyt Peppi häärii keittiössä kauliten, vatkaten ja leipoen - kaikki on aivan vinksin vonksin. Peppi on saanut valmiiksi jo monenlaisia kakkuja ja herkkuja ja koristellut ne houkuttelevan taidokkaasti. Onkohan hän järjestämässä suuremmatkin juhlat vai onko hän kutsunut hyvät ystävänsä Tommin ja Annikan kylään? Kakut näyttävät herkullisilta ja Peppi vaikuttaa odottavan iloiselta. Toivottakaamme hänelle iloisia leivontahetkiä ja maistuvia sekä onnellisia tuokioita kakkujen äärellä!

Puuvillainen aikuiselle sopiva essu suojaa vaatteet erilaisissa keittiöpuuhissa. Sen reunat on kantattu punaisella, ja punaisesta nauhasta muodostuu myös säädettävä kaulanauha sekä taakse sidottavat säädettävät nauhat. Essun alareunassa on kolme taskua vierivieressä. Taskujen yläreunat on kantattu sinisellä. Esiliinan kuosi Pepistä häärimässä keittiössä leivonnaisten parissa saa hyvälle tuulelle.

Riemukkaisiin, peppimäisiin hetkiin keittiössä!

Tekniset tiedot

Materiaali puuvilla
Pesuohje 40 °C – Pese samansävyisten kanssa
Mitat 70 x 70 cm
Paino 150 g
Tuotenumero 61460032
EAN-koodi 6416550223723