0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -vatkauskulho M Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -vatkauskulho M
  • Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -vatkauskulho M Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -vatkauskulho M

Peppi PitkätossuPeppi leipoo -vatkauskulho M

Kuvaus

Aurinkoisen keltainen melamiininen 1,5 litran vatkauskulho, jossa on kätevä kaatonokka ja pohjassa liukueste. Kulhon kuosissa on riemukas Peppi-kuvitus. Iloa, riemua ja peppimäistä asennetta leipomiseen!

Saatavuus: Loppu varastosta

11,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Peppi Pitkätossu on Astrid Lindgrenin luoma ihastuttava, rasavilli hahmo, joka asustaa Huvikummussa. Nyt Peppi häärii keittiössä kauliten, vatkaten ja leipoen - kaikki on aivan vinksin vonksin. Peppi on saanut valmiiksi jo monenlaisia kakkuja ja herkkuja ja koristellut ne houkuttelevan taidokkaasti. Onkohan hän järjestämässä suuremmatkin juhlat vai onko hän kutsunut hyvät ystävänsä Tommin ja Annikan kylään? Kakut näyttävät herkullisilta ja Peppi vaikuttaa odottavan iloiselta. Toivottakaamme hänelle iloisia leivontahetkiä ja maistuvia sekä onnellisia tuokioita kakkujen äärellä!

Melamiininen M-kokoinen vatkauskulho on erittäin näppärä. Siinä on kätevä kaatonokka, kädensija sekä pohjassa kuminen liukueste, joka pitää kulhon paikoillaan. Kulhon vetoisuus on 1,5 l. Siinä valmistuu näppärästi lettutaikinat, muut leivonnaisten valmistusvaiheet ja sitä voi säilyttää myös esillä keittiössä. Kulho luo iloa yhteisiin leivontahetkiin, ja piristää myös aikuista keittiöpuuhissaan. Kulhon kuosi Pepistä häärimässä keittiössä leivonnaisten parissa saa sekä lapset että aikuiset hyvälle tuulelle.

Riemukkaisiin, peppimäisiin leivontahetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Vetoisuus 1,5 l
Mitat 22,5 x 12 x 16 cm
Paino 275 g
Tuotenumero 61460021
EAN-koodi 6416550223693