Facebook Pixel

Animator

42,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Piirrä upeita ja klassisen hienoja kuvioita Spirographin kanssa ja herätä kuviot henkiin pyörivän liikkeen ja valojen avulla. Pakkaus sisältää Spirograph Animatorin sisäänrakennetulla säilytystilalla, 6 Spirograph-rengasta, 5 kynää, 100 paperiarkkia ja ohjekirjan. Paristotarve 3xAAA, eivät sisälly pakkaukseen. Ikäsuositus 8+. Spirograph on mainio tapa viettää aikaa ja se on erityisen ihastuttava lahjaidea monenikäisille, lapsista aikuisiin.

Vuonna 1965 julkaistu Spirograph yhdistää taiteen ja matematiikan elementtejä. Se myös kehittää sekä luovaa että loogista ajattelua, parantaa hienomotorisia taitoja ja kehittää käden koordinointia. On myös havaittu, että piirtäminen vähentää aikuisilla ärsytystä ja stressiä. Spirograph on inspiroinut ja ilahduttanut kauniilla kuvioilla jo usean sukupolven ajan. Nyt kuviot on mahdollista herättää henkiin upealla tavalla, katso miten pyörivä liike ja valo liikuttavat piirtämiäsi kuvia. Spirograph Animator sopii koko perheen yhteiseen käyttöön ja on innostava lahjaidea!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33002157
Paristotarve3xAAA
Ikäsuositus8+
KieliFI,SE,NO,DK,EN
Mitat30,5 x 28 x 6 cm
Paino0,57 kg
EAN-koodi0093514017251

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

SPIROGRAPH