Facebook Pixel

Doodle Pad

35,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Luo upeita ja klassisen hienoja kuvioita Spirographin kanssa. Piirrä kuviosi ruudulle, säästä se tai pyyhi pois ja aloita alusta. Pakkaus sisältää näytön sisäänrakennetulla säilytysluukulla, piirustustyökalun sekä neljä Spirograph-rengasta, paristotarve 2 x AA (ei sisälly pakkaukseen). Ikäsuositus 5+. Spirograph on mainio tapa viettää aikaa ja se on erityisen ihastuttava lahjaidea monenikäisille, lapsista aikuisiin. Pienikokoinen pakkaus kulkee näppärästi mukana myösmatkoilla!

Vuonna 1965 julkaistu Spirograph yhdistää taiteen ja matematiikan elementtejä. Se myös kehittää sekä luovaa että loogista ajattelua, parantaa hienomotorisia taitoja ja kehittää käden koordinointia. On myös havaittu, että piirtäminen vähentää aikuisilla ärsytystä ja stressiä. Spirograph on inspiroinut ja ilahduttanut kauniilla kuvioilla jo usean sukupolven ajan. Se sopii koko perheen yhteiseen käyttöön ja on innostava lahjaidea!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33002160
Paristotarve2XAAA
Ikäsuositus5+
KieliSV, FI, NO, DA, EN
Mitat23 x 23 x 4,5 cm
Paino0,37 kg
EAN-koodi5026175562056

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

SPIROGRAPH