Facebook Pixel

Suomipeli

24,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Loppu varastosta

Hauska ja opettavainen Tatu ja Patu -seurapeli, jonka tarkoituksena on kiertää kilpaa muiden pelaajien kanssa ympäri Suomi-pelilautaa kunkin oman kohdekortin osoittamilla paikkakunnilla ja kerätä samalla kohdekiekkoja. Peli on tarkoitettu 2-4 pelaajalle, ja peliaika on n. 30 min. Peli soveltuu yli 7-vuotiaille. Iloisiin ja opettavaisiin pelihetkiin!

Tatun ja Patun kanssa on hauska matkustaa! Tässä Suomi-pelissä pääsee matkustamaan ympäri Suomea ja oppimaan paljon kotimaastamme. Seurapelin tarkoituksena on kiertää mahdollisimman nopeasti kohdekorttien osoittamilla paikkakunnilla ja kerätä samalla kaikki kohdekiekot, jotka on ympyröity omaan kohdekorttiin. On paljon tuurista kiinni, miten hyviä nopan silmälukuja heität - ja samoin Tuurikortit saattavat auttaa tai vaikeuttaa peliä. Hyvällä onnella matka taittuu nopeasti, mutta miten sinun käy? Koko perheen peli, jonka äärellä voi viettää yhdessä hauskoja pelihetkiä!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40857058
Pelaajien määrä2–4
Pelin kesto30 min
Ikäsuositus7+
KieliFI, SE
Mitat26,5 x 30,5 x 9 cm
Paino0,64 kg
EAN-koodi6416550857058

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>