Facebook Pixel

Nuppipalapeli

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Puusta valmistettu 7-palainen nuppipalapeli, joka sopii erityisen hyvin perheen pienimpien ensimmäiseksi palapeliksi. Paloissa on nupit, joiden ansiosta paloihin tarttuminen ja niiden asettaminen paikalle on entistä helpompaa. Palapeli sopivat yli 12 kk ikäisille lapsille. Palapelin paloissa esiintyvät Pesonen ja Viiru-kissa.

Yksityiskohtia täynnä olevista kuvituksista ja sanaleikestä tunnettu Sven Nordqvistin kirjoittama lastenkirjasarja Viiru ja Pesonen kertoo kekseliäästä Pesosesta, hänen kissastaan Viirusta ja heidän elämästään. Viiru ei ole ihan tavallinen kissa, vaan takajaloilla kulkeva, Pesosen kanssa jutteleva ja leikkisä veijari, joka usein myös keksii kepposia. Viiru ja Pesonen asustelevat yhdessä kanojen kanssa pienessä maatalossa. Yhdessä tämä parivaljakko päätyy mitä hauskempiin tilanteisiin, ja heidän välillään vallitsee suuri ystävyys.

Ihastuttavan suloinen palapeli tarjoaa aivojumppaa ja hahmotuskyvyn harjoituksia perheen pienimmille. Palapelissä asetetaan Viiru ja Pesonen -tarinoista tutut hahmot takaisin oikeisiin koloihinsa.

Mainio, kestävä lahjaidea tai mielenkiintoista ajanvietettä omalle pienokaiselle!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40858109
MateriaaliVaneri
Ikäsuositus1+
Mitat30 x 21 x 2 cm
Paino0,33 kg
EAN-koodi6416550858109

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

VIIRU JA PESONEN