Facebook Pixel

Big Ben 3D-palapeli

49,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu Big Ben. Valmiin palapelin koko on 27 x 73 x 48 cm ja siinä on 890 palaa. Rakenna historiallinen ja tunnettu kellotorni, yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä!

Big Ben on Lontoon parlamenttitalon kellotornissa oleva kello, mutta usein koko tornia kutsutaan virheellisesti Big Beniksi. Kellotornin nimi on Elisabetin torni. Big Benistä on muodostunut Lontoon ja koko Yhdistyneen kuningaskunnan symboliksi, ja se on valmistunut vuonna 1856.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä maailmankuulusta nähtävyydestä kolmiulotteisena palapelinä. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. 3D-palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös haaveilemaan matkasta Thamesin rannalle, nauttimaan Lontoon ainutlaatuisesta tunnelmasta. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä arkkitehtonisesti upean luomuksen parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970025
MateriaaliKartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä890
Ikäsuositus14+
Mitatpkt. 40,5 x 30,5 x 11,5 cm
Paino0,7 kg
EAN-koodi0665541020025

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT