Facebook Pixel

Downton Abbey 3D-palapeli

59,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suositun sarjan Downton Abbey -kartano. Valmiin palapelin koko on 38 x 42 x 29 cm ja siinä on 890 palaa. Ripaus edvardiaanisen ajan romanttista kartanotunnelmaa palapelihetkiin!

Downton Abbey on brittiläinen tv-sarja, joka saavutti huikean suosion ympäri maailmaa. Sarja kertoo kuvitteellisesta Pohjois-Yorkishiressa sijaitsevasta Downton Abbeyn maalaiskartanosta ja sen ihmisistä: kartanossa asuu Granthamin jaarli sekä kreivitär perheineen sekä heidän palvelijoitaan. Edvardiaaniselle aikakaudelle sijoittuva pukudraama lukuisine tapahtumineen, jotka kietoutuvat historiallisiin hetkiin sekä mielenkiintoisiin henkilöihin, on mielenkiintoinen ja ihastuttava. Kuuluisa kartano on sarjassa uljas ja hyvin hoidettu, ja sen julkisivu onkin sarjan ansiosta hyvin tunnettu.

Downton Abbey -kartanon muodostavan palapelin palat ovat pehmeitä: kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä, muistelemaan sarjaa tai mahdollisesti katsomaan sen uudelleen. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä palapelin äärellä!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970032
MateriaaliVaahtomuovi, pahvi
Palojen määrä890
Ikäsuositus14+
MitatPkt./Förp. 40,5 x 30,5 x 11,5 cm
Paino0,8 kg
EAN-koodi0665541020193

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT