Facebook Pixel

Friends Central Perk 3D-palapeli

49,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu Friends-sarjasta tuttu Central Perk -kahvilan julkisivu ja rakennus, jossa ystävykset asuivat. Palapelissä on 440 palaa. Rakenna yhden suosituimpien sarjojen tunnettu maamerkki!

Frendit on rakastettu tilannekomediasarja, jota tehtiin vuosina 1994-2004. Sarja kertoo kuudesta ystävyksestä, jotka asuvat Manhattanilla New Yorkissa. Friends-sarjan hahmoina olivat Monica Geller, Rachel Green, Phoebe Buffay, Joey Tribbiani sekä Chandler Bing. Yhdessä ystävykset kokevat niin suuria kuin pieniäkin tapahtumia, yhdessä ja erikseen. He kokoontuvat usein Central Perk -nimiseen kahvilaan, jossa Rachel toimi hetkellisesti myös tarjoilijana ja Phoebe esiintyi. Sarja saavutti suursuosion, ja sen jaksoja on nähtävissä edelleen. Vuonna 2021 sarjasta tehtiin Friends Reunion -jakso, jota seurasi ennennäkemätön määrä sarjan uusia ja vanhempia faneja.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä tunnetun sarjan kahvilasta ja kotitalosta. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. 3D-palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös muistelemaan rakastettua sarjaa ja sen tapahtumia. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä arkkitehtonisesti upean luomuksen parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970038
MateriaaliKartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä440
Ikäsuositus14+
Mitat33 x 21 x 31 cm
Paino0,41 kg
EAN-koodi0665541010156

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT