Facebook Pixel

Harry Potter Tylypahkan pikajuna -palapeli 3D

42,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Hieno ja yksityiskohtainen kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suosituista Harry Potter -kirjoista tuttu Tylypahka Express -juna. Valmiin palapelin koko on 63 x 9 x 13,25 cm ja siinä on 460 palaa. Rakenna Tylypahkaan vievä juna ja nauti taianomaisesta maailmasta!

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tyhypahkaan pääsee omalla junalla, joka lähtee King's Crossin asemalta, laiturilta yhdeksän ja kolme neljännestä - vaikka vaikuttaisi, ettei sellaista laituria ole olemassakaan. Kun Harry saa vinkin, miten oikealle laiturille pääsee, hän löytää helakanpunaisen höyryveturin, joka kulkee hieman eri tavalla kuin mihin Harry on tottunut. Maaginen juna kuljettaa Harryn kohti Tylypahkaa ja suurta seikkailua, johon hän liittyy tietämättään enemmän kuin osaa uskoakaan.

Nyt on mahdollista rakentaa tämän huikean pikajunan hieno pienoismalli kolmiulotteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista höyryjunasta hieno ja näyttävä. 3D-palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen - vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettua. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan keskeisen tapahtumapaikan parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970002
Materiaalikartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä460
Ikäsuositus14+
Mitatpkt. 30,5 x 30,5 x 8 cm
Paino0,42 kg
EAN-koodi0665541010095

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT