Facebook Pixel

Harry Potter Lentävä Ford Anglia 3D-palapeli

32,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tyhypahkaan pääsee omalla junalla, joka lähtee King's Crossin asemalta, laiturilta yhdeksän ja kolme neljännestä - vaikka vaikuttaisi, ettei sellaista laituria ole olemassakaan. Valitettavasti eräänä lukuvuonna sisäänkäynti onkin jo tukittu Harryn ja Ronin yrittäessä päästä oikealle laiturille, joten he ottavat käyttöönsä Harryn isän Ford Anglian. Arthur on lisännyt autoonsa lentämis- ja näkymättömyysominaisuudet, joten se on oiva matkustustapa Harrylle ja Ronille. Aivan kommelluksitta automatka ei sujunut, mutta pojat pääsivät kuin pääsivätkin kouluun!

Nyt on mahdollista rakentaa tämän auton hieno pienoismalli kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista autosta tulee hieno ja näyttävä. Valmiin palapelin koko on 25 x 9,5 x 9,75 cm ja siinä on 130 palaa. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen - vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettu. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan auton parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970012
Materiaalikartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä130
Ikäsuositus12+
KieliSV,FI,NO,DA,EN,FR,NL,DE,IT,PT,ES,PL
MitatPkt./Förp./Box 28,5 x 19,5 x 6 cm
Paino0,2 kg
EAN-koodi0665541002021

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>