Facebook Pixel

Harry Potter Poimittaislinja 3D-palapeli

39,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Hieno ja yksityiskohtainen kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suosituista Harry Potter -kirjoista tuttu Poimittaislinjan linja-auto. Valmiin palapelin koko on 7 x 26 x 19 cm ja siinä on 280 palaa. Rakenna taianomainen monikerroksinen bussi ja nauti Harry Potterin maailmasta!

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tylypahkan suuressa salissa, halleissa, torneissa ja eriskummallisissa luokkahuoneissa hän oppii taikuuden alkeita, kuten muodonmuutoksia, taikajuomien tekoa, loitsuja ja suojautumista pimeyden voimilta. Tahtomattaan Harry on osallisena suuressa maagisessa seikkailussa, johon hän liittyy tietämättään enemmän kuin uskookaan. Seikkailun tuoksinnassa hän käyttää myös Poimittaislinjaa, eli kolmikerroksista bussia, jota rikolliset velhot ja noidat yleensä käyttävät. Poimittaislinja pystyy loikkimaan pitkiäkin matkoja, ja sen kyydissä matkustaminen on jo seikkailu itsessään.

Nyt on mahdollista rakentaa tämän huikean violetin bussin hieno pienoismalli kolmiulotteisena palapelinä. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista Poimittaislinja-bussista tulee hieno ja näyttävä. 3D-palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen - vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettua. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan keskeisen tapahtumapaikan parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970005
Materiaalikartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä280
Ikäsuositus12+
Mitatpkt. 25,5 x 30,5 x 8 cm
Paino0,32 kg
EAN-koodi0665541005077

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT