Facebook Pixel

Harry Potter Quality Quidditch Supplies 3D-palapeli

39,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Taianomainen ja yksityiskohtainen kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suosituista Harry Potter -kirjoista tuttu Quality Quidditch Supplies –huispaustarvikeliike sekä Slug & Jiggers –niminen apoteekki. Valmiin palapelin koko on 13 x 25 x 21 cm ja siinä on 295 palaa. Rakenna Harry Potterista tuttu tapahtumapaikka ja nauti taianomaisesta maailmasta!

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Opiskeluja varten Harryn pitää ostaa erilaisia tarvikkeita, joita on saatavilla vain Viistokujalta. Huispaustarvikkeita myyvä Quality Quidditch Supplies –liike on Harryn suosikki: siellä myydään luudanvarsia sekä muita huispaukseen liittyviä tarvikkeita. Viereisessä apoteekissa myydään taikaliemiä sekä liemiaineksia: Slug and Jiggers onkin kiehtova ja mielenkiintoinen kauppa.

Nyt on mahdollista rakentaa nämä Viistokujan salaperäiset liikkeet kolmiuloitteisena palapelinä. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista talosta hieno ja yksityiskohtainen. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen - vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettua. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan keskeisen tapahtumapaikan parissa ja kerää koko sarja, rakenna kokonainen Viistokuja tai Harry Potter –maailma!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970007
Materiaalikartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä305
Ikäsuositus12+
Mitat25,5 x 30,5 x 8 cm
Paino0,32 kg
EAN-koodi0665541005091

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT