Facebook Pixel

Harry Potter Tylyaho: Kolme Luudanvartta 3D-palapeli

42,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Taianomainen ja yksityiskohtainen kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suosituista Harry Potter -kirjoista tuttu Kolme Luudanvartta –niminen majatalo. Valmiin palapelin koko on 31 x 16,5 x 30,5 cm ja siinä on 395 palaa. Rakenna Harry Potterista tuttu tapahtumapaikka ja nauti taianomaisesta maailmasta!

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tylypahkan lähellä sijaitsee Tylyaho, jossa on myös Kolme Luudanvartta –niminen majatalo. Se on tunnettu maistuvasta kermakaljasta, ja Tylypahkan väki vieraileekin siellä mielellään.

Nyt on mahdollista rakentaa tämä Tylyahon pääkadulla sijaitseva majatalo kolmiulotteisena palapelinä. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista talosta hieno ja yksityiskohtainen. 3D-palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen - vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettua. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan keskeisen tapahtumapaikan parissa ja kerää koko sarja ja rakenna kokonainen Harry Potter -maailma!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970009
Materiaalikartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä395
Ikäsuositus14+
Mitat30,5 x 30,5 x 7,5 cm
Paino0,42 kg
EAN-koodi0665541010125

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT