Facebook Pixel

Harry Potter Viistokuja 3D-palapeli

42,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Hieno ja yksityiskohtainen kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suosituista Harry Potter -kirjoista tuttu Viistokuja. Valmiin palapelin koko on 55,25 x 19,5 x 21,5 cm ja siinä on 450 palaa. Rakenna palanen Harry Potterin maailmaa ja nauti taianomaisesta tunnelmasta!

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Jotta Tylypahkassa voi opiskella, pitää hankkia opiskelutarvikkeita joita saa vain Viistokujalta. Viistokujalle pääsee kulkemalla Vuotava noidankattila -pubin takaovesta pienelle pihalle ja koputtamalla muuria tietystä kohdasta kolmasti sateenvarjon kärjellä. Viistokujalla on myynnissä hieman erilaisia tarvikkeita: noidankattiloita, pöllöjä, kaapuja, sulkakyniä, taikasauvoja ja paljon muuta. Maaginen kuja on vasta alkua seikkailua, joka Harrya odottaa.

Nyt on mahdollista rakentaa tämän maagisen kujan hieno pienoismalli kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista kujasta yksityiskohtainen ja jännittävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen - vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettua. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan keskeisen tapahtumapaikan parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970003
Materiaalikartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä450
Ikäsuositus14+
Mitatpkt. 30,5 x 30,5 x 8 cm
Paino0,41 kg
EAN-koodi0665541010101

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT