Facebook Pixel

Neuschwanstein Castle 3D-palapeli

49,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Häikäisevän yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu Neuschwansteinin linna. Valmiin palapelin koko on 55,75 x 38,75 x 29 cm ja siinä on 890 palaa. Rakenna historiallinen ritarilinna, joka on yksi Saksan suosituimpia nähtävyyksiä ja toiminut esikuvana myös Prinsessa ruususen linnalle!

Neuschwanstein on upea keskiaikaistyylinen ritarilinna, jonka on rakennuttanut Baijerin kuningas Ludvig II. Linna sijaitsee korkealla paikalla, ja sieltä aukeavat maisemat ovat huikaisevan hienot. Linna on myös Walt Disneyn Prinsessa Ruusunen -elokuvan satulinnan esikuva korkeine torneineen, valkoisine seinineen ja upeine sisustuksineen.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä maailmankuulusta nähtävyydestä kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja haaveilemaan matkasta tähän tarunhohtoiseen linnaan. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä arkkitehtonisesti upean luomuksen parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970026
MateriaaliKartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä890
Ikäsuositus14+
KieliSV, FI, NO, DA, EN, FR, ES, NL, DE, IT, PL
Mitatpkt. 40,5 x 30,5 x 11,5 cm
Paino0,72 kg
EAN-koodi0665541020056

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT