Facebook Pixel

Urbania Café 3D-palapeli

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu kaupunkinäkymän kahvila sekä kirjakauppa. Valmiin palapelin koko on 13 x 28 x 19 cm ja siinä on 300 palaa. Voit koota elokuvateatterin ja kerätä muut Urbania-sarjan kaupunkipalapelit, joista muodostuu näyttävä kokonaisuus.

Erilaiset kahvilat kutsuvat herkuttelemaan, pysähtymään, nauttimaan hetkestä ja ne toimivat myös ystävien kohtauspaikkoina. Kirjakaupat kuuluvat myös saumattomasti kaupunkeihin, ja niiden houkutteleva tunnelma tarjoaa erilaisia kirjoja ja tarinoita, jokaiselle lukijatyypille. Tämä idyllinen rakennuspari on viehättävä ja yksityiskohtaisesti rakennettu: kirjakaupan edessä on puita, sillä on vihreä kyltti sekä ikkunan yläpuolella valkovihreä markiisi. Kahvila puolestaan houkuttelee asiakkaita sisälle tunnelmallisella valaistuksella sekä kauniilla kyltillä. Mihin kohtaan sinun kaupunkinäkymää kahvila ja kirjakauppa sopisivat parhaiten?

Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja mahdollisesti houkuttelee lähtemään myös kaupungille: hankkimaan uuden kirjan ja vaikkapa lueskelemaan sitä läheiseen kahvilaan. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä palapelin äärellä ja kerää koko sarja, rakenna oma kaupunki!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970023
Materiaalikartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä285
Ikäsuositus12+
Mitat25,5 x 30,5 x 8 cm
Paino0,32 kg
EAN-koodi0665541005039

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT