Facebook Pixel

Urbania Cinema 3D-palapeli

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu kaupunkinäkymän elokuvateatteri. Valmiin palapelin koko on 13 x 28 x 19 cm ja siinä on 300 palaa. Voit koota elokuvateatterin ja kerätä muut Urbania-sarjan kaupunkipalapelit, joista muodostuu näyttävä kokonaisuus.

Elokuvateatterit viihdyttävät ikään katsomasta, niin lapsia kuin aikuisiakin. Tämä idyllinen ja vaikuttavan näköinen elokuvateatteri suorastaan kutsuu viettämään iltaa yksin tai ystävien kanssa, viihdyttävän elokuvan parissa. Elokuvateatterin mainokset, sisäänkäynti lippuluukkuineen sekä koristeellinen julkisivu patsaineen ja kaiverruksineen on hurmaavan yksityiskohtainen ja idyllinen. Mihin kohtaan sinun kaupunkinäkymää elokuvateatteri sopii parhaiten?

Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja mahdollisesti houkuttelee lähtemään myös elokuviin. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä palapelin äärellä ja kerää koko sarja, rakenna oma kaupunki!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970022
Materiaalikartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä300
Ikäsuositus12+
Mitat25,5 x 30,5 x 8 cm
Paino0,32 kg
EAN-koodi0665541005022

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT