Facebook Pixel

Urbania Hotel -palapeli 3D

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu kaupunkinäkymän hotelli. Valmiin palapelin koko on 16,5 x 32,5 x 19 cm ja siinä on 295 palaa. Voit koota hotellin ja kerätä muut Urbania-sarjan kaupunkipalapelit, joista muodostuu näyttävä kokonaisuus.

Erilaiset hotellit kuuluvat kaupunkien katukuvaan. Tämä hotelli, jonka vieressä on ravintola, on hurmaavan idyllinen ja siinä on paljon kauniita yksityiskohtia. Hotellirakennus on punatiilinen, ja sen ranskalaiset koristeelliset parvekkeet sointuvat kauniisti korkean rakennuksen kokonaisilmeeseen. Ravintolan julkisivu on punainen, ja rakennuksen yläosa kohoaa tiilenvärisenä. Hotelli ja ravintola sopivat kaupungin korttelin kulmaan, ja ne muodostavat viehättävän kokonaisuuden kaupunkikuvaan.

Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja haaveilemaan matkasta kaupunkikohteeseen. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä palapelin äärellä ja kerää koko sarja, rakenna oma kaupunki!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970021
Materiaalikartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä295
Ikäsuositus12+
KieliSV, FI, NO, DA, EN, FR, ES, NL, DE, IT, PL
Mitat25,5 x 30,5 x 8 cm
Paino0,32 kg
EAN-koodi0665541005015

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT