Facebook Pixel

A2-mobiilipeliase

124,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Mobiilipeliase, joka toimii ladattavalla akulla. Bluetooth-yhteys tarvitaan. Kiinnitä vain älypuhelimesi aseen telineeseen, ja eläydy täysillä peliin.

Uskomattoman hieno ja kehittynyt mobiiliase, joka tekee pelaamisesta intensiivisempää. Aseessa on teline, johon iOS – ja Android-puhelimet voi kiinnittää. Tämän jälkeen näet puhelimen ruudulta pelin, mutta pystyt tähtäämään ja liikkumaan paremmin. Mobiilipeliase parantaa tähtäystarkkuutta ja pelikokemusta. Aseen avulla voit liikkua pelatessasi, jolloin pelaamisasento muuttuu ergonomisemmaksi ja vapaammaksi.

Arkade A2 -mobiilipeliaseessa on health-mittari, taisteluliipaisin, kosketuspainikkeet, eteen- ja taaksepäin –painikkeet, sivuliike vasemmalle ja oikealle, liikkeentunnistus ja tarkkuusgyroskooppi. Arkade A2 -Mobiilipeliase toimii ladattavalla akulla, ja siihen tarvitaan bluetooth-yhteys.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33120202
Ikäsuositus8+
VaroituksetKielletty alle 3-vuotiailta. Sisältää pieniä osia, tukehtumisvaara. Tätä tuotetta voidaan luulla oikeaksi ampuma-aseeksi poliisin tai muiden toimesta. Tuotetta ei saa muuttaa muistuttamaan enemmän oikeaa asetta. Älä käytä paikoissa, joissa harha-askel voi johtaa kompastumiseen tai kaatumiseen. Pidä aina 1-2 metriä etäisyyttä esineisiin, oviaukkoihin ja muihin ihmisiin. Pidä tauko, jos olet pelannut kauan ja tunnet väsymystä tai huimausta.
MitatPkt./Förp. 43 x 23 x 8 cm
Paino0,765 kg
EAN-koodi0850002584028

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

ARKADE