Facebook Pixel

Gaming triggers

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Älypuhelimeen kiinnitettävät laukaisimet, joiden avulla puhelin muuttuu tehokkaaksi peliohjaimeksi. Laukaisimet sopivat nopeaan tähtäämiseen ja ampumiseen. Sopii kaikkiin älypuhelimiin. Mainio lisävaruste Battle Royale –pelaajalle. Pakkauksessa on kaksi laukaisinta ja säilytyslaatikko.

Näppärät älypuhelimen lisäosat, joilla Battle Royale –pelaajat saavat apua nopeaan tähtäämiseen ja ampumiseen peleissä. Kiinnitä vain mustat laukaisimet puhelimen reunaan ja luovat kaksi laukaisupainiketta ja pelaa! Pelaajille nämä painikkeet merkitsevät yhtä asiaa: enemmän tappoja peleissä, jolloin voittaminenkin on lähempänä. Arkade Gaming Triggers toimii kaikkien älypuhelinten kanssa. Ne saa irrotettua näppärästi, ja kulkevat helposti mukana pienessä säilytysrasiassa. Ehdoton lisävaruste Battle Royale pelaajalle (esim. Fortnite, PUBG).

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33120207
Ikäsuositus6+
MitatPkt./Förp. 18,5 x 14 x 2,5 cm
Paino0,07 kg
EAN-koodi0850002584073

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

ARKADE