Facebook Pixel

Juhla-kakkutikkarimuotti

14,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Silikoninen kakkutikkarimuotti, jonka syvennykset ovat kakun, sydämen ja tähden muotoisia. Cace pops -muotilla saa valmistettua kerralla 20 tikkaria. Mukana tulee myös 20 kpl kakkutikkarin tikkuja. Pieni makea iltapäiväkahvin seuraksi, sopiva annos kakkua syntymäpäiväkekkerivieraille, erilainen kokoustarjoilu - kakkutikkarit ovat erinomainen vaihtoehto moneen leivonnaistarpeeseen. Tarvitaan vain muotti, tikkuja, ainekset, resepti – tai mielikuvitusta. Tee teemalla tai ilman.

Kakkutikkarit eli tikkarin muotoon tehdyt kakut ovat veikeitä pikkuleivonnaisia, joiden koristelu- ja tarjoilutapaa vaihtelemalla niistä saa hassua, iloista, kaunista tai tyylikästä tarjottavaa. Valmista kakkutikkareita vaikka sokerikakkutaikinasta uunissa tai täytä muotin molemmat puolet kakkumuruilla, ja koristele. Pallonmuotoisiin kakkutikkareihin saa vaihtelua koristelulla, mutta myös valitsemalla puolipallon sijaan muun muotoisia muotteja. Muotti on suunniteltu Iloleipurin 30-vuotisjuhlavuodelle. Muotti kestää uunissa max 220 astetta. Kakkutikkaritikut eivät kestä uunia, eli ne tulee lisätä tikkareiden varsiksi vasta paistamisen jälkeen. Iloisiin leivontahetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero60317201
MateriaaliSilikoni
Lämmönkestävyysmax 220 C
PesuohjeKäsinpesua suositellaan
Mitat20,5 x 4,5 x 30 cm
Paino0,31 kg
EAN-koodi6416550215346

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

ILOLEIPURI