0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Myy leipoo -kulho pastelli M Muumi Myy leipoo -kulho pastelli M
  • Muumi Myy leipoo -kulho pastelli M Muumi Myy leipoo -kulho pastelli M
  • Muumi Myy leipoo -kulho pastelli M Muumi Myy leipoo -kulho pastelli M

MuumiMyy leipoo -kulho pastelli M

Kuvaus

Monikäyttöinen keskikokoinen melamiininen kulho kätevällä kaatonokalla ja pohjassa olevalla kätevällä liukuesteellä. M-kokoisen kulhon pohjaväri on valkoinen, ja se on kuvitettu leipovan Pikku Myyn kuvilla. Iloisiin leivontahetkiin! 

Saatavuus: Heti

11,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Leipominen on ihanaa - ja aina hyvä idea! Pikku Myy valmistaa keksejä niin vauhdikkaasti, että jauhot vain pöllyävät, kananmunia rikkoontuu ja sokeriakin saattaa valua pöydälle. Siitä viis, kunhan vain saa ainekset vatkattua sekaisin ja kaulittua taikinan. Välissä ehtii onneksi myös jongleerata marjoilla, juosta jauhoisin jaloin ja odottaa kärsimättömänä uunin edessä. Lopputulos on kaiken tämän vaivan - vai hauskuuden - arvoista. Nam!

Melamiininen valkoinen kulho on erittäin näppärä: siinä on kätevä kaatonokka, kädensija sekä pohjassa kuminen liukueste, joka pitää kulhon paikoillaan. Kulhossa valmistuu lettutaikinat, muut leivonnaisten valmistusvaiheet ja sitä voi säilyttää myös esillä keittiössä. Kulho tuo iloa yhteisiin leivontahetkiin lasten kanssa ja se piristää myös aikuista keittiöpuuhissaan. Kulhon tilavuus on 1,5 litraa. Se ei kestä lämmitystä mikrossa, ja jotta kuviot pysyvät kauniina, sille suositellaan käsinpesua. Iloa keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Vetoisuus 1,5l
Mitat 22,5 x 12 x 16 cm
Paino 255 g
Tuotenumero 61256661
EAN-koodi 6416550224256