0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Myy leipoo -nuolija pastelli M Muumi Myy leipoo -nuolija pastelli M
  • Muumi Myy leipoo -nuolija pastelli M Muumi Myy leipoo -nuolija pastelli M
  • Muumi Myy leipoo -nuolija pastelli M Muumi Myy leipoo -nuolija pastelli M

MuumiMyy leipoo -nuolija pastelli M

Kuvaus

Ihastuttavan keskikokoinen puuvartinen silikoninuolija, joka valkoinen nuolijaosa on kuvitettu leipovan Pikku Myyn kuvalla. Pienen nuolijan varteen on kirjoitettu ihastuttava Muumimainen ajatus.  Avuksi ja iloksi keittiöön! 

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Leipominen on ihanaa - ja aina hyvä idea! Pikku Myy valmistaa keksejä niin vauhdikkaasti, että jauhot vain pöllyävät, kananmunia rikkoontuu ja sokeriakin saattaa valua pöydälle. Siitä viis, kunhan vain saa ainekset vatkattua sekaisin ja kaulittua taikinan. Välissä ehtii onneksi myös jongleerata marjoilla, juosta jauhoisin jaloin ja odottaa kärsimättömänä uunin edessä. Lopputulos on kaiken tämän vaivan - vai hauskuuden - arvoista. Nam!

Silikoninen M-kokoinen nuolija ei naarmuta kulhoja tai kattiloita. Nuolijan pää on taipuisaa silikonia, jolla saa kaavittua taikinakulhon helposti puhtaaksi eikä taikinaa mene hukkaan. Nuolija on myös näppärä apu kuorrutteita tai päällysteitä levitettäessä. Nuolijan varsi on valmistettu puusta. Siihen on kirjoitettu: “I only have excellent ideas”. Nuolijan silikoniosa on pohjaväriltään valkoinen. Nuolijan saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Myy leipoo -sarjan tuotteisiin. Ihanan onnellisiin leivontahetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Silikoni, puu
Pesuohje Käsinpesu
Mitat 6 x 27 x 2 cm
Paino 50 g
Tuotenumero 61256651
EAN-koodi 6416550224218