Facebook Pixel

Roosa nauha -piparimuotti

1,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Keskikokoinen Roosa nauhan muotoinen piparimuotti, jonka korkeus on 12 cm. Piparkakkumuotilla muotoilet helposti piparkakut, pikkuleivät tai pienet leivokset ilahduttamaan arjen ja juhlien kahvipöytien tarjoilua. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun muotin saa pestä astianpesukoneessa.

Katso täältä Iloleipurin piparit-resepti!

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys on osa maailmanlaajuista kampanjaa, jolla kerätään varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle. Iloleipuri on ylpeä saadessaan olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka koskettaa lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään ympäri maailman - päivittäin. Olemme valinneet Roosa nauha -tuotteiksemme leivontatarvikkeita, joiden pinkki väri tuo iloa ja toivoa leivontahetkiin.

Ostamalla tuotteen lahjoitat syöpätutkimukseen ja liityt rakkauden rintamaan - jokainen myyty Roosa nauha -tuote on eteenpäin syövän selättämisessä! Lahjoitamme jokaisesta kampanjatuotteesta osan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Tämän tuotteen lahjoitusosuus on 0,5 €.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero60307055
VäriHarmaa
MateriaaliRuostumaton teräs
Mitat7 x 12 x 2 cm
Paino0,02 kg
EAN-koodi6416550227400

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

Iloleipuri leipoo ilon keittiöön!

Piristä keittiön sisustusta ja arjen askareita, tuo leivontaan lisää iloa, väriä ja rohkeutta – ilmaise itseäsi rohkeasti keittiössä ja kokeile matalalla kynnyksellä, pidä hauskaa. Sillä leivonnan ei tarvitse olla otsanrypistelyä, vaan mukavaa ja hauskaa. Se ei haittaa, vaikka vähän roiskuu tai syntyy sotkua. Lopputulos on tärkein. Ja ilo!