Facebook Pixel

Roosa nauha -silikonivuoka Salmiakki 2 l

27,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Pyöreä, silikoninen kakkuvuoka, jonka halkaisija on 25 cm ja tilavuus 2 l. Vuoassa on sisällä salmiakkikuvio, joka jättää kakkuun hienon kuvioinnin. Monikäyttöinen vuoka kestää uunin, mikron, pakastimen sekä astianpesukoneen. Perinteisen pyörässä silikonivuoassa valmistuvat kakut ja suolaiset herkut. Silikonivuoan väri on vaaleanpunainen, Roosa nauha -kampanjan sanomaa kunnioittaen.

Katso täältä isoäidin maustekakku-resepti!

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys on osa maailmanlaajuista kampanjaa, jolla kerätään varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle. Iloleipuri on ylpeä saadessaan olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka koskettaa lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään ympäri maailman - päivittäin. Olemme valinneet Roosa nauha -tuotteiksemme leivontatarvikkeita, joiden pinkki väri tuo iloa ja toivoa leivontahetkiin.

Ostamalla tuotteen lahjoitat syöpätutkimukseen ja liityt rakkauden rintamaan - jokainen myyty Roosa nauha -tuote on eteenpäin syövän selättämisessä!

Ostamalla Roosa nauha -kampanjatuotteen tuet suomalaista syöpätutkimusta. Lahjoitamme jokaisesta kampanjatuotteesta osan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Tämän tuotteen lahjoitusosuus on 2 €.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero60307053
VäriPinkki
MateriaaliSilikoni
Lämmönkestävyysmax. +230 °C min. -60 °C
Mitat27,5 x 4 x 26 cm
Paino0,2 kg
EAN-koodi6416550227387

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

ILOLEIPURI