Facebook Pixel

Sensory doodler -piirustuslauta tupla

15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Hauska uudenlainen piirustuslauta, jonka sisällä olevia pieniä helmiä tai mustaa massaa siirrellään, painellaan ja järjestellään joko sormella tai mukana tulevan työkalun avulla. Pakkauksessa on kolme vaihdettavaa kaksipuolista taustakorttia, joissa on erilaisia kuvioita. Taustakortteja voi myös piirtää itse lisää, ja sujauttaa tauluun uudeksi pohjaksi. Helmet voi järjestellä taustakortin kuvion mukaan tai järjestellä niitä luovasti ilman mallikorttia. Double doodlerin toisella puolella on muovipinnan alla mustaa limaa: kun piirtää työkalulla limaan, saat taustakuvan. Toisessa taulussa on siirreltäviä helmiä, joita siirtelemällä, painelemalla ja järjestelemällä saa luotua joko oman kuvan tai taustakortin mukaisen kuvan. Taulun koko on 30 x 21 cm. Sopii 3+ -ikäisille. Helppo kuljettaa mukana – mainio lahjaidea!

Sensory doodler double ei sotke eikä kuivu koskaan. Helmien järjestely on rauhallista, mutta koukuttavaa tekemistä. Se myös harjoittaa keskittymiskykyä. Mainiota puuhaa niin pienemmille kuin isommillekin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33003994
Ikäsuositus3+
KieliSV, FI, NO, DA, EN
Mitatpkt./förp./box 31 x 24 x 1,2 cm
Paino0 kg
EAN-koodi6416550039232

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>