0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Koti Mansikka-kippo Koti Mansikka-kippo
  • Koti Mansikka-kippo Koti Mansikka-kippo
  • Koti Mansikka-kippo Koti Mansikka-kippo

KotiMansikka-kippo

Kuvaus

Valkopohjainen klassisen kauniisti muotoiltu keraaminen kippo, joka on kuvitettu suurella, kypsällä ja herkullisen näköisellä mansikalla. Kipon kuvitus tuo veden kielelle ja kesäisen olon. Dippiastiaksi, tarjoilukulhoksi tai herkulliseen hetkeen aamiaisen, jälkiruuan tai iltapalan äärellä!

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

…Maista, maista mansikkaa, sitä ei voi vastustaa, nami nami nami nami mansikkaa… Jokainen muistaa lapsuudestaan tämän laulun, ja sen mansikkaisen kohdan. Mansikoita ei voi vastustaa! Herkullisen punaiset, makeat mansikat maistuvat kesältä, lapsuudelta, onnelta ja auringonpaisteelta.

Raikas kippo on pohjaväriltään valkoinen, ja siinä on yksi suuri punainen mansikka. Kipon sisäosa on puhtaan valkoinen. Laadukas keraaminen kippo on tilavuudeltaan 3,5 dl. Siihen mahtuu sisään muovinen kermaviilipurkki, joten kippoa voi käyttää myös dippikuppina. Kipon materiaali kestää pesun astianpesukoneessa sekä lämmityksen mikrossa. Kippo on helppo yhdistää muihin astioihin, ja se on myös mainio kesäinen lahjaidea tai mökkituliainen!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 3,5 dl
Mitat 11 x 7 x 11 cm
Paino 260 g
Tuotenumero 5005911501

Yhteensopivia tuotteita: