0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Koti Mykerö-kulho keltainen Koti Mykerö-kulho keltainen
  • Koti Mykerö-kulho keltainen Koti Mykerö-kulho keltainen
  • Koti Mykerö-kulho keltainen Koti Mykerö-kulho keltainen

KotiMykerö-kulho keltainen

Kuvaus

Valkopohjainen keraaminen kulho, joka on muotoiltu ajattoman klassisesti. Kulhon ulkoreunoissa on herkän ilmavasti piirretty kuvio raikkaasti väritetyistä mykeröistä. Kulhon sisäosa on valkoinen. Klassista valkoista sekä hillittyjä kuvioita kattaukseen!

Saatavuus: Heti

6,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Ihastuttavan värikkäät mykeröt hurmaavat monimuotoisuudellaan. Niissä yhteen kukintopohjukseen on kiinnittyneenä lukuisia pieniä kukkia, jotka muodostavat yhdessä silmiähivelevän kokonaisuuden. Nyt erilaiset mykeröt on piirretty ilmavan kauniisti toisiinsa sointuvilla kirkkaan keltaisen ja vihreän eri sävyillä, ja ne on aseteltu leikkisän kevyesti lähekkäin. Erilaisista hennoilla viivoilla piirretyöstä mykeröistä muodostuu viehättävän ilmava kokonaisuus, joka hehkuu sopusointuisasti väriä ja valoa.

Laadukkaan keraamisen kulhon materiaali kestää pesun astianpesukoneessa ja lämmityksen mikrossa. Kulhon reunat kaareutuvat kauniisti ylöspäin. Mykerö-kuosi kuvittaa viehättävästi kulhon ulkoreunoja, mutta sen sisäosa on yksivärinen valkoinen. Kulho on helppo yhdistää muihin astioihin, ja se tuo kepeää kauneutta kattaukseen. Kerää koko Mykerö-sarja!

Tekniset tiedot

Materiaali Keramiikka
Pesuohje Konepesun kestävä
Vetoisuus 5dl
Mitat 16 x 5,5 x 16 cm
Paino 330 g
Tuotenumero 50051572
EAN-koodi 6416550741661