Facebook Pixel

Martinex vuoden Muumi-lisenssikumppani!

Olemme ylpeitä ja kiitollisia saadessamme kertoa, että Martinex on valittu vuoden Muumi-lisenssikumppaniksi. Palkinto jaettiin Tukholmassa 14.3. järjestetyssä Rights and Brandsin kansainvälisessä Muumi-lisenssitapahtumassa. Tämä kunnianosoitus on meille suuri kunnia ja tunnustus sitoutumisellemme Muumien arvoihin, tuotteidemme laatuun, designimme innovatiivisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. 

Martinex on yksi pitkäikäisimmistä Muumi-lisenssinhaltijoista ja valmistanut Muumi-tuotteita Moomin by Martinex -tuotemerkkinsä alla jo yli 30 vuoden ajan. Tämä pitkä yhteinen matka Muumien kanssa myös huomioitiin palkinnon perusteluissa; design- ja tuotekehitystiimimme onnistuu vuodesta toiseen tuomaan markkinoille ajankohtaisia tuotteita, joihin kuluttajien on helppo rakastua. 

Kiitämmekin kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat olleet mukana tukemassa meitä tällä matkalla. Ilman teidän luottamustanne ja arvokasta palautettanne tämä saavutus ei olisi mahdollinen. 

Kiitos vielä kerran Rights and Brands ja Moomin Characters; Tämä palkinto motivoi meitä entisestään kehittämään Moomin by Martinex -tuoteperhettämme ja yhteistyötämme Muumien kanssa, jotta voimme jatkossakin tarjota markkinoille parasta mahdollista aikaa Muumi-tuotteiden parissa.

Jenni Jalava ja Riia Sandström

Rakastetut Muumi-klassikot