Facebook Pixel

ABC-palapeli 1000 palaa

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Mustavalkoinen muumiaiheinen palapeli, jossa on 1000 palaa. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 68 x 48 cm. Nauti rauhallisesta hetkestä palapelin äärellä, yksin tai hyvässä seurassa. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Tove Janssonin luomat Muumit ovat satuhahmoja, joista kertovia tarinoita rakastetaan ympäri maailman. Muumit asuvat Muumimaailmassa yhdessä lukuisten ystäviensä kanssa. Muumimaailmassa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista omituistakin vähän väliä, ja seikkailulle on aina aikaa. Seikkailujen päätteeksi on aina kuitenkin ihanaa palata takaisin kotiin ja nauttia leppoisista päivistä. Nyt Muumilaakson asukkaat ovat löytäneet koristeelliset aakkoset. Suuret koukeroiset kirjaimet ovat houkutelleet heidät luokseen, ja satuhahmot tutkailevatkin löydöksiään kiinnostuneina. Mikä hahmoista on sinun suosikkisi – entä mikä on sinun lempikirjaimesi?

Ihastuttavan tyylikäs kuvitus sisältää runsaasti yksityiskohtia, joten palapelin kokoaminen edistyy miellyttävissä merkeissä eikä jumiudu heti alkutekijöihinsä. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja palapelin kokoaminen on hyvää ajanvietettä leppoisina vapaahetkinä. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta hieman varttuneemmallekin palapelin kokoajalle. Palapelin kokoaminen on hyvää ajanvietettä leppoisina vapaahetkinä.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855337
MateriaaliKierrätyspahvi, paperi
Palojen määrä1000
Ikäsuositus3+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitat27 x 27 x 5,5 cm
Paino0,62 kg
EAN-koodi6416550855337
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MUUMI