Facebook Pixel

Hahmot-lautanen syvä 17 cm, 4,5 dl

11,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Raikkaan valkoinen syvä melamiinilautanen, jonka halkaisija on 17 cm. Sen reunat kohoavat ylöspäin, joten siitä on helppo syödä ja saada itse ruokaa lusikkaan. Lautasen pohja on kuvitettu värikkäillä Muumilaakson hahmoilla, jotka tervehtivät pientä ruokailijaa iloisesti. Lautasen saa yhdistettyä kauniisti muihin Hahmot-sarjan tuotteisiin. Mainio lahjaidea, joka tuo iloa ruokapöydän äärelle.

HOITO-OHJE
Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin. Melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä on mukava ominaisuus erityisesti lasten astioille. Melamiini kuitenkin rikkoontuu pudotessaan tai saadessaan kovan iskun.

Melamiiniastiat suositellaan pestäväksi käsin. Niitä ei saa laittaa mikroon eikä uuniin, sillä melamiinin pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä - ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61271000
MateriaaliMelamiini
Lämmönkestävyys60 °C
PesuohjeKonepesun kestävä, max 60 astetta
Mitat17 x 17 x 4 cm
Paino0,14 kg
EAN-koodi6416550612718

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>