Facebook Pixel

Mad Mattr Muumitalo

29,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Hauska setti, jonka avulla voi rakentaa Mad Mattr-hiekasta Muumitalon. Pakkaus sisältää tarvittavat muotit, hiekkaa ja tarvikkeita, joilla saat rakennettua Muumilaaksosta tutun sinisen, pyöreäksi muotoillun talon. Superpehmeää Mad Mattr -muovailuhiekkaa on helppo muovailla, se pysyy myös hyvin muodossaan eikä kuivu. Tämän laadukkaan hiekan kanssa pystyy tekemään tiivistämällä tarkkojakin muovailuja. Turvallinen Mad Mattr -muovailuhiekka on vehnätöntä, gluteenitonta sekä kaseiinitonta ja leikin jälkeen se on helppo siivota. Ikäsuositus 3+. Venytä, leiki ja muotoile, muovaile ja luo uutta aina uudestaan ja uudestaan.

Muumitalo on aina avoinna kaikille ja sen asukkaat ottavat aina kaikki vieraat sydämellisesti vastaan. Muumitalo on Muumimaailman keskeisin rakennus ja muumipapan rakentama. Nyt Muumitalon voi myös muovailla!

Muovaileminen on hauskaa ja rentouttavaa puuhaa, jonka parissa viihtyvät niin lapset kuin lapsenmielisetkin. Muovailu edistää keskittymiskykyä, luovuutta ja hienomotorisia taitoja. Se on myös ilmaisun ja viestinnän väline. Muovailun äärellä voi oppia erottamaan ja tunnistamaan värejä sekä erilaisia muotoja.

Mad Mattrin kirkkaat värit on luotu myrkyttömillä ja tahraamattomilla pigmenteillä. Kosteissa olosuhteissa väriä voi siirtyä käsiin, ja myös käsirasva, käsidesi tai kosteat kädet voivat myös aiheuttaa värin tarttumisen käsiin. Tämä on normaalia, ja värin saa pestyä käsistä vedellä ja saippualla. Kuivat olosuhteet tekevät Mad Mattr -muovailuhiekasta kovempaa ja kosteat olosuhteet puolestaan pehmeämpää. Tulokset voivat vaihdella lapsen iän ja taitotason mukaan. Mukaviin ja iloisiin muotoiluhetkiin, joissa luovuus pääsee valloilleen!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35502035
MateriaaliMuovi (ABS), pahvi, paperi, hiekka
Ikäsuositus3+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitatpkt./förp./box 23 x 28 x 5 cm
Paino0,625 kg
EAN-koodi6416550020339

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>