Facebook Pixel

Inkan Aarre Deluxe

34,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Inkan Aarre on koko perheen lautapeli, joka on Afrikan tähden kaltainen. Inkan Aarre Deluxe -versiossa on jämäkkä, neljään osaan taittuva pelilauta, kullanväriset pelilaatat ja kova pelilaatikko. Lautapelissä pyritään löytämään myyttinen Inkan aarre ja kuljettamaan se Machu Picchuun. Peli sopii kaikille yli 6-vuotiaille. Pelin kesto on noin 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa.

Liian monta merimatkaa St. Helenaan? Turhan paljon epäonnisia vierailuja orjarannikolle? Kadonnut timantti ja hevosenkengät tunkeutuvat uniinkin? Ympäristönvaihdos voisi auttaa: vie perheesi ja peliseurueesi välillä inkojen maille. Noppaonni on edelleen paras tie voittoon, mutta inkaoppaastakin voi olla apua. Inkan Aarre vie seikkailulle Afrikan sijaan Etelä-Amerikan jylhiin vuoristomaisemiin ja alaville pampoille. Pelissä etsitään myyttistä Inkan Aarretta ja yritetään viedä se Machu Picchuun, inkojen kadonneeseen kaupunkiin. Pelinappuloina Inkan Aarteessa toimivat muinaiset kivettyneet jättiläispatsaat. Kullanväristen pelilaattojen taustapuolelta löytyy toinen toistaan upeampia aarteita, kuten Kultainen Auringonpoika, Kultamalja, Hopeakoru, Antiikkivaasi ja Kultainen Aurinko. Hyvästä intiaanioppaasta onkin paljon hyötyä, varsinkin kun vastaan voi tulla myös Paholainen...

Pelin säännöt ovat hyvin yksinkertaiset: pelaajat etenevät Etelä-Amerikan kartan pohjalta tehdyllä pelilaudalla noppaa heittämällä ja kääntävät pelikiekkoja aarteiden löytämiseksi. Aarteista saaduilla rahoilla voi nopeuttaa etenemistään pelissä. Voittaja on pelaaja, joka löytää Inkan aarteen ja vie sen Machu Picchuun.

Värikäs pelilauta, pelimerkit sekä setelit houkuttelevat äärelleen. Deluxe-mallissa on neljään osaan taittuva kova pelilauta, kullanväriset muoviset pelimerkit sekä kova pelilaatikko. Inkan aarre on mainio lahjaidea kaikille lautapelien ystäville sekä Afrikan Tähden faneille. Sen äärelle kerääntyy helposti koko perhe, vauvasta vaariin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40856105
Materiaalipahvi, paperi, muovi
Pelaajien määrä2–6
Pelin kesto30 min
Ikäsuositus6+
KieliFI,SV,EN,EST
Mitat34,5 x 25,5 x 5 cm
Paino0,85 kg
EAN-koodi6416550856105

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO